Justnimelt vastastikune austus on oluline. St austatakse teineteise (ka alluva) piire, ilma põhjuseta teise eraellu ei tungita, kui see just vastastikkusel kokkuleppel ei toimu.
Üldse jääksin mina väga üllatunult vaatama, kui piiride kokkuleppimisel hakkaks Dominandi kandidaat teatama, et tema kui Dom nõuab mult nüüd ja praegu midagi (nt infot mu laste vanuse kohta). Tema võib ju Dom olla, olgu. Aga minu Domiks saab ta ikka alles siis, kui me oleme asjad läbi rääkinud, koos otsustanud, et mõlemad soovivad edasi minna ja koos mängida. Enne seda on ta lihtsalt vestluspartner, kellega me alles uurime sobivust ja püüame aru saada, kas lähme edasi või mitte.
Aga edu sulle, kui sina sellistel tingimustel endale partneri leaid, on ju hästi. Loodame, et see partner ka teab, mis teeb ja jääte mõlemad rahule.
Mina olen oma partnerid leidnud endale sobivate hulgast, kes ei hakka esimesel kohtumisel ilma eelnevaid kokkuleppeid tegemata domineerima. Ja nad on saanud ka üsna palju teada mu eraleust (kaasa arvatud lastest). aga selline info on liikunud siiski siis, kui selleks õige aeg on, mitte Domi käsu peale. Eraelu info ei ole asi, mida minu arvates tohiks mängu ja domineerimisega siduda. Et mingi hetkel veel võhivõõras mees tahab mu laste vanuseid teada, siis ehk ka nimesid ja lasteaeda/kooli jne? Milleks, hull peaksin olema, kui seda infot jagaksin enne, kui teda usaldada saan.
PS. Ma ei saa aru väljendist "järgmine solvang". Minu teada küll eelmist solvangut ei olnud, lihtsalt mainisin, et minu arvates ei ole eraelu detailide teadmine vajalik kohe alguses. Ajaplaanide kokkuleppimiseks ei pea põhjust teadma, miks täpselt partnerile mingi aeg sobib või ei sobi.